FAQ

fPlus är företagsamhetens egen nyhetstjänst. Vi ger dig alla nyheter du behöver och hårdbevakning av näringsliv och politik. I fPlus får du fördjupning och nya perspektiv, alltid med näringslivets glasögon. fPlus är ett initiativ från Svenskt Näringsliv som drivs av en självständig redaktion. Helt gratis och tillgänglig för alla.

  1. fPlus är en nyhetstjänst som ger dig de viktigaste nyheterna från Sverige och världen, med möjlighet till fördjupning och perspektiv helt efter dina val och intressen. Vi hämtar nyheterna från tusentals källor i Sverige och internationellt, men har också en egen redaktion med reportrar och journalister som skriver om allt som rör företagsamheten i Sverige.

  2. ”f” står för företagsamheten i fokus och för en publicistisk ambition om att förklara, förnya och fördjupa nyhetsflödet

  3. fPlus ges ut av Svenskt Näringsliv som representerar mer 60 000 företag i Sverige och som har som uppgift att främja företagsamheten. fPlus ges ut för att hjälpa företagsamheten att hålla sig à jour och sköta sin omvärldsbevakning, med en täckande och kvalitativ bevakning av vad som händer.

  4. Det är viktigt för alla som bryr sig om företagsamheten att ha tillgång till nyheter och omvärldsbevakning vilket Svenskt Näringsliv vill främja. Nyheter och texter i fPlus uttrycker dock inte åsikter och ståndpunkter från Svenskt Näringsliv. fPlus redaktion arbetar självständigt och värderar nyheter utifrån journalistiska principer. Alla åsikter som kan komma till uttryck i artiklar i fPlus står källan för. Denna finns alltid angiven med en länk.

  5. Din mejldress och andra uppgifter används för att skicka nyhetsbrev till dig, styra din nyhetsmix och för att förbättra vår tjänst. Din adress lämnas inte ut till andra för reklam eller andra ändamål. Våra fullständiga användarvillkor kan du läsa här.