FAQ

Vad är fPlus?

fPlus är en nyhetstjänst som ger dig de viktigaste nyheterna från Sverige och världen, med möjlighet till fördjupning och perspektiv, helt efter dina val och intressen. Vi hämtar nyheterna från tusentals källor i Sverige och internationellt, men har också en egen redaktion med reportrar och journalister som skriver om allt som rör företagsamheten i Sverige.

Vad står ”f” för?

”f” står för företagsamhet, därför att vår ambition är att vara en nyhetstjänst för alla företagsamma och alla som intresserar sig för företagsamheten. Men f står också för en ambition att förnya och fördjupa nyhetsförmedlingen, genom att föra in fler källor och nya perspektiv till det som händer.

Hur anpassar jag mina val?

I appen och på fPlus.se kan du i inloggat läge ställa in din nyhetsmix, dina bevakningar, din branschbevakning och vilken branschorganisation du vill ha nyheter från. Du kan självklart ändra dina val när som helst.

Hur kan fPlus vara gratis?

fPlus ges ut av Svenskt Näringsliv som representerar mer 60 000 företag i Sverige och som har som uppgift att främja företagsamheten. fPlus ges ut för att hjälpa företagsamheten att hålla sig à jour och sköta sin omvärldsbevakning, med en täckande och kvalitativ bevakning av vad som händer.

Vad betyder det att Svenskt Näringsliv står bakom fPlus?

Det är viktigt för alla som bryr sig om företagsamheten att ha tillgång till nyheter och omvärldsbevakning vilket Svenskt Näringsliv vill främja. Nyheter och texter i fPlus uttrycker dock inte åsikter och ståndpunkter från Svenskt Näringsliv. fPlus redaktion arbetar självständigt och värderar nyheter utifrån journalistiska principer. Alla åsikter som kan komma till uttryck i artiklar i fPlus står källan för. Denna finns alltid angiven med en länk.

Hur använder fPlus min mejldress och andra uppgifter?

Din mejldress och andra uppgifter används för att skicka nyhetsbrevet till dig, styra din nyhetsmix och för att förbättra vår tjänst. Din adress lämnas inte ut till andra för reklam eller andra ändamål. Våra fullständiga användarvillkor kan du läsa här.

Nyhetstjänsten fPlus, 114 82 Stockholm
Chefredaktör och ansvarig utgivare: Henrik Svidén
E-post till redaktionen: redaktionen@fPlus.se

Ladda ner på Google Play Hämta i App Store

Tipsa dina vänner

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela LinkedIn Dela via e-post